Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldrig prøvet noget

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, det kan være forskelligt hvornår man får sit første kys og lign. Men hvis du føler dig klar til at prøve det, så snak med nogle af drengene, og efterhånden som du lære dem af kende, vil du (måske) også blive forelsket i en af dem, og så kan det være at de bliver den rette❤️ og hvis du ikke er klar, så vent til du er, for hvis dine venner ikke kan lade dig være dig selv, så er de slet ikke gode nok til dig! Kh en lille rolling

  • Rollingen, Pige, 12 år

Prøv at slappe af så meget som muligt og vær åben. For mig skete det også først det andet halvår af mit efterskoleophold. Jeghavde også været utålmodig og syntes ikke der skete noget men det sidste halvår kendte jeg folk så godt at det hele bare gik op i en højere enhed. Jeg havde flere dejlige seksuelle oplevelser både med drenge og piger det sidste halve år. Så tålmodighed og vær åben!

  • Happy Girl, Pige, 17 år

Kære pige på 17.
Det er helt normalt og slet ikke noget du burde skamme dig over! Alle har så travlt i dag med at have deres første kys eller første gang osv. Det er helt normalt, at du som 17-årig ikke har haft dit første kys endnu. Det værste du kan gøre er at sammenligne dig selv med andre, for det hjælper ALDRIG. Alles “historie” er forskellig og det at du ikke har haft dit første kys endnu, gør måske bare det er endnu mere specielt når det endelig sker.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat