Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldrig haft en kæreste

Hej jeg er en dreng på 14 år

Jeg er forelsked i min bedste vens kæreste men har aldrig haft en kæreste før og føler bare at ingen kan lide mig plus hende

 

hvad skal jeg gøre

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 14 år (homie)
Du er kun 14 år gammel man, du har masser af tid til at forelske dig massere af gange indtil du finder den helt rigtige. Og husk the bro code altså, ik lav noget med vens dame, det er sgu dårlig stil.

  • #deseje1234, 15 år

For det første så synes jeg, at du skal så vidt som muligt prøve at glemme din bedste vens kæreste. Måske har du ikke haft en kæreste endnu, og det kan godt virke som et problem – men jeg er 100% sikker på, og nu snakker jeg af egen erfaring, at en bedste ven er langt vigtigere end en kæreste.

Efter min opfattelse, har du bare ikke mødt den rette endnu. Der kan gå lang tid før man møder dem rette, det kan være om 2 uger, 2 måneder, 2 år. Du har en lang ungdom foran dig, så der er ingen grund til panik. Du skal nok finde en, der sætter pris på din personlighed og væremåde, det kan jeg love dig for 🙂

  • Bananen, 17 år

YOLO, bare go for it! tag hende under armen og bare løb ud det uendelige. Husk hun kan lide dig hvis du kysser hende.

  • Lillemat, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat