Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldrig haft en kæreste eller “prøvet noget”

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er nok ikke nogen trøst at vi er flere i samme båd. Jeg er også lige færdig med efterskole. Inden havde jeg som dig absolut intet prøvet – som i ingenting! Men jeg satte min lid til at der på efterskolen da garanteret måtte ske noget når nu man var sammen med så mange unge. Og man hører jo også så meget om hvad der sker på efterskoler. Det gør der også, bare ikke for mig. Flere der heller ikke havde prøvet noget har haft sex på efterskolen eller måske ligefrem fået en kæreste. For mig skete der ingenting, måske fordi jeg som dig er genert og ikke kan finde ud af og flirte. Jeg har nu bestemt at på gym der VIL jeg simpelthen prøve noget. Så jeg har planer om at prøve at skubbe genrthed til side og snakke med folk. Jeg synes ikk jeg er grimmere end alle andre så det bør ikke være det. Så skal vi to ikke aftale at vi simpelthen prøver nu!!?

  • 16, Pige, 16 år

Hej 17 årig pige. Prøv at gå til noget fester med noget af dine venner. Og som du kan spørger om hvordan man kan få en eller hvordan man gør. Fx hvordan kysser man ordentligt. Og så lige pludselig kommer der en sød fyr. Så kan du spørger om snap vis du har det og så kan I måske skrive lidt sammen og så kan der måske komme mere ud af det.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hej jeg er nogle blinde i den same situation jeg er forholdsvist genert jeg vil også gerne komme Fram jeg er en dreng på 15 snart 16 alle mine venner har enten kærester eller boller med mange.jeg vil så genre være en del af det men kan ikke rigtig er heller ik så glad for fester og bliver ik inviteret. Ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre det kommer nok en dag.

  • Same situation, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat