Brev

Aldersforskel

Hej Børnetelefon.

Jeg er en pige på 14 år. Jeg valgte at tage til en fest hvor jeg mødte en dreng på 19, vi begyndte at snakke og det endte med at vi kyssede, nussede og snavede resten af aftenen.

Han vil gerne have at vi mødes igen, men jeg føler mig ikke klar til at blive flirts eller mere.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hvis du ikke vil skal du bare sige det til ham!

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg synes helt bestemt du skal være ærlig overfor ham, ikke så meget for hans skyld men for din. Der er en kæmpestor forskel på at være 14 og 19, og derfor er det ekstra vigtigt du siger fra, hvis det føles forkert på nogen måde.

  • Anonym, Pige, 18 år

Hej pige, 14 år!
Det virker som om at det egentlig skete, og det var det… Du følte måske ikke det helt samme som ham. Man kommer længst med ærligheden, så sig sandheden til ham! F.eks. Prøv at hør, vi var til den her fest, og vi kyssede, (også videre) Det er vigtigt at du siger fra, og ikke bare lige lader det ske! Men sig det sødt til ham. Alt skal nok gå!
(Og personligt synes jeg nok ikke at aldersforskellen er liiiidttt for stor….)
Godt Sommerferie! 💗
Knus <3

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat