Brev

Aldersforskel

Hej med jer

Jeg er 16 årige pige.

Vil gerne være venner med en dreng som 14 år

og måske lidt mere bare venner.

Jeg er forelsket i ham

men der er jo 2 års forskel på vores alder.

Er der noget galt i alder forskel

hvis man er kærester 14 og jeg er 16 år?

16 år
Svar fra andre

Børn

Det er ikke underligt. det er helt ok. jeg er personligt 17 og har en kæreste på 14. Så længe han giver dig samtykke kan i gøre lige hvad i har lyst til

  • Matilde, Pige, 17 år

Hej pige på 16 år.
Jeg er ikke lige den bedste til det, men jeg ved at hvis man kan lide en så er alt lige meget. Med alder og alt, det skal bare føles rigtig. Alder er bare et tal, hvis han vil og du vil så er det hele godt.
Hilsen mig

  • pige, 13 år, Pige, 13 år

Kære pige på 16 år.
Til at starte med vil jeg fortælle dig at jeg 100% godt kan forstå hvordan du går og har det. Jeg er selv 15 år gammel og har verdens bedste kæreste som jeg er meget glad for, han er lige fyldt 20.

Da jeg begyndte at snakke lmed min nuværende kæreste var jeg helt vildt bange og bekymret for hvordan andre ville reagere. Hvordan ville mine forældre reagere hvis jeg kom hjem og sagde jeg havde fået en kæreste som var 5 år ældre end mig. Hvoedan ville mine veninder reagere?

Jeg overvejede fakrisk på et tidspunkt om jeg helt skulle stoppe med at se den her fyr. GUDSKELOV så gjorde jeg det ikke.

Jeg tog en snak med min mor om det, fortalte hende at jeg snakkede med en dreng på 20 og forklarede hende hvordan jeg havde det. Hun var så forstående. Hun syntes 5 år var en stor aldersforskel, men bare jeg elskede ham så var alderen fuldkommen ligegyldig. Hvilket den også er! Alder er bare et tal.

Iforhold til mine veninder så var der nogle der tog bedre imod det end andre, nogle ville faktisk slet ikke være veninder med mig mere, fordi de syntes det var mærkeligt. Men fra den dag vidste jeg hvilke veninder jeg kunne stole på og hvilke ægte veninder jeg fakrisk havde. Hvis ens veninder ikke kan acceptere det, så er de ikke det værd.

Kort sagt, der er overhovedet intet galt i at du lun på en der er 2 år yngre end dig. Alder er bare et tal, og lov mig at der er ingen der skal komme i vejen for hvem du kan lide og ikke.

Mange knus ❤️

  • 15 årig pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat