Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldersforskel

Hej

jeg er en dreng på 17 snart 18

og jeg har noget med en pige på 15 snart 16

men jeg er i tvivl om det er for meget forskel

da en af min brors venner var i samme situation nogle år tilbage

og vi kiggede alle lidt underligt på det

Dreng, 17 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 17
Jeg kender nogen der er kærester selvom de har stor aldersforskel. Synes overhovedet ikke det er stor forskel på dig og din kæreste. Jeg synes at i bare skal blive ved med at være kærester hvis i er glade for hinanden😊
Håber du kunne bruge mit råd.

  • Julie, Pige, 14 år

Nej det synes jeg bestemt ikke, og nu skal du høre hvorfor. Da jeg var mellem 12 og 13 år, hev min kusine mig med på en ferie til London, hvor vi skulle bo hos hendes mors veninde. Her mødte jeg hendes søn på den gang 16 år. Det var kærlighed ved første blik, jeg blev så forelsket i ham, at lang historie kort: I dag er vi gift, bor sammen, og har en skøn datter på knap 1 år. Havde jeg ikke taget med den gang, var jeg nok ikke her i dag. Lad vær med at gør alderen til et problem mellem jer, for det er den overhoved ikke, alder er bare et tal. Elsk og ære, og nyd hinanden. Hvad andre siger og tænker er ikke jeres problem, bliv sammen, hold sammen, støt hinanden, støt hende, og vis du elsker hende, min mand flyttede til Danmark for at vise sin kærlighed. Hvem ved, måske det skal være jer to resten af livet, ligesom det blev for mig og min mand. Håber min besked kan bruges som et bevis på at kærlighed ingen alder har.

  • Aura, Pige, 21 år

Hej makker!
Aldersforskel kan vel efterhånden rende og hoppe.
2 år er ingenting. Som mange andre er jeg selv i situationen. Mødte min nuværende kæreste til en gymnasiefest, da han var 18 og jeg var lige fyldt 16.
Til at starte med så hans venner måske lidt skævt til det, men for pokker, hvor lærte de hurtigt, at alder bare er et tal. Nu står vi her, snart to år efter. Jeg kan gå i byen med min kæreste og hans venner. Og vennerne har selv været sammen med piger på min alder og endda yngre efter de kom sig over aldersforskellen.
Familien skal man heller ikke bekymre sig om de ser det som et problem. Vis dig fra din bedste side overfor hendes familie, og de vil acceptere dig med det samme!
Held og lykke fremover!

  • Pige, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat