Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Akavet!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa pige på 12.
Super fedt at du har fået en kæreste, har lige et par råd til dig som du kan tage med på vejen.
Hvis han ikke er klar til at kysse eller andet endnu, må du bare lade ham tage det første skridt. dvs, det er HAM der skal kysse dig og ikke omvendt. Så bare lad være med at snakke mere om det med ham. For du må ikke virke for desperat.

Husk nu, du er kun 12, så du har massere tid til at have kærester og jeg ved ikke hvad – endnu. Så i behøver ikke haste jer frem. <3 good luck

  • EkspertenIkærlighed, 14 år

Bare lad ham vente!!!!!!!!!!!! Han skal nok blive klar

  • Hjælperbørnbørn, 8 år

Hej med dig.
Hvis han ikke kysser dig, er der nok en grund til det. Drenge er normalt dårlige til at tage det første skridt, og derfor skal du ikke tage det personligt. Prøv at spørge dine veninder om det er normalt, men husk at du kun er 12. Det er få drenge, der gider kysse så tidligt. Det kommer først i 14 års alderen.

MVH. Pigen fra Nordssjælland.

  • Pigen fra Nordsjælland, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat