Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Akavet omkring piger

Hej jeg er genert omkring kærlighed

Og det nogle gange et problem
Når det piger jeg kender har jeg ikke et problem men når det nye piger kan jeg bare ikke altså jeg snakker men jeg kan ikke styre hvad jeg siger

Så hvordan bliver jeg mere afslappet omkring piger og hvordan flirter man / ved nogen flirter med en (for jeg er også helt blank på det punkt)

Hilsen mig

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14 år
Jeg er godt nok en pige, men jeg forstår godt hvad du mener. Jeg synes også selv at det er svært at snakke med drenge, men piger og drenge er ikke så forskellige igen.
Jeg plejer altid at snakke om ting jeg også selv ville snakke om. Fx kan du spørge “hvad lavede du så i weekenden?” (Næsten) Alle kan jo lide at fortælle lidt om sig selv og hvis det bliver for kedeligt så skift emne som fx. “Hvad lavet du i din fritid?”

Ved ikke hvor meget det hjalp, men håber at det kunne bruges!

  • Anonym, Pige, 13 år

Kære Dreng på 14,

Det bedste råd jeg kan give dig er; Øvelse gør mester 😉

  • Bob, Dreng, 10 år

Hej dreng på 14

Du skriver at det er svært at være afslappet omkring piger og jeg tror bare at du ikke skal overtænke alt for meget og starte med at spørge om nogle basic spørgsmål som “hvad har du lavet i weekenden” eller noget og så er det altid en god ide at komplimentere hende.

Flirte:
jeg ville sige at du skal komplimentere hende men pas på med ikke at være alt for fløde og kig hende i øjne og smil.

Og så husk at du nok bliver bedre til det jo mere du prøver.

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat