Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Akavet omkring piger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa de fleste oplever nok det der med at man ik ved hvad man skal gøre i en situation omkring en man kan lide, start en samtale med hende sig at du synes det er længe siden og om i måske ikke skulle finde en dag.
tag det stille og roligt og husk nu bare at være dig selv det er rigtig vigtigt : )

  • Anonym, Pige, 14 år

Du kunne måske prøve at snakke lidt mere med hende. Fx spørge om du måtte låne en blyant eller lignede og prøve at komme i gruppe sammen. Så du lige så stille begynder at snakke mere og mere med hende. Og hvis du så efter lidt tid får en god fornemmelse om at være sammen med hende, og det ser ud som om hun også nyder at snakke med dig. Så burde du måske spørge om i ikke kunne lave noget sammen. Eller sammen med hende og nogle andre, så det ikke bliver akavet i starten. 🙂

  • Pige, Pige, 13 år

Hej du,

Jeg kender sgu godt følelsen. Det der hjalp mig var at lade være med at overtænke alt jeg gjorde omkring hende og så kom det ret naturligt. Ved godt det er klassikeren, menjeg tænkte bare; “Hvad er det værste hun kan sige?”

Mit bedste råd til dig er at prøve dig frem og huske dig selv i alt det her. Det værste du kan gøre er fuldstændig at glemme dig selv på grund af en anden.

Håber det går godt med hende og hey, du tabte den her 👑
Mvh Dreng på 17

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat