Brev

Akavet omkring pigekæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kan godt forstå det er akavet. Men du skriver jo selv at dine forældre tog det okay. Så tænk på at dine forældre jo nok udmærket ved at I sover sammen på en anden måde nu end da I bare var veninder. Eller måske netop ikke sover… Og på en måde er dine forældre måske netop mere trygge ved at vide du sover med en pige. Altså de ved du ikke behøver tænke på beskyttelse, du kan ikke blive gravid, det gør ikke ondt på dig osv. Så tænker de godt kan se fordele ved det. Så tror godt du kan være rolig og sige det som det er – ja, du skal sove med din veninde.

  • Q, Pige, 15 år

Hej pige. Jeg er til piger men jeg har ikke prøvet at være i en sådan en situration men du kan måske prøve at tænke det som om at du ikke har fortalt dem det

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg ville også ha det rimeligt awkward med den situation. Tror jeg ville ha svært ved at nyde en soveaftale med min veninde (kæreste) hvis jeg vidste mine forældre hele tiden ville tænke: Hvad laver de nu derinde under dynen? Så jeg ville nok ik ha fortalt det. Så hvad du skal gøre ved jeg simpelthen ik!

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat