Brev

Akavet med ham

Hej alle

Jeg har i over en periode haft en ting med den her dreng.

Vi går i klasse sammen, og er i den samme vennegruppe.

Vi var også meget tætte venner inden vi fik en ting, så det hele blev meget hurtigt mærkeligt.

Mit problem er at jeg er meeega akavet. Og især når jeg er alene med ham.

Jrg har intet at snakke om, og der er bare en akavet stilhed.

Jeg bliver mega genert og ved slet ik hvad jeg skal sige.

Han plejer også at snakke vildt meget

men når han er sammen med mig er han mega stille.

Det irritere mig helt vildt fordi jeg rigtig gerne vil være alene med ham, uden det er akavet. Og at vi faktisk kan have en samtale kørene.

Jeg ved at han har følelser for mig, og jeg har også rigtig mane følelser for ham.

Men aligevel er det bare som om vi ik klinger.

Skal jeg bare droppe det eller hvad?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Han er sikkert nervøs for at snakke med en han har følelser for. Men ikke drop ham, prøv at tjek hans insta eller noget og se hvad han interesserer sig for. Og måske skriv lidt til ham på sc. Fyre elsker nå en pige de er vild med skriver. Tro mig

Held og Lykke 🙂

  • Hej, Dreng, 15 år

Hey
Hvis i er sammen, så sørg for at miljøet ikke afhænger af at i kan snakke sammen. Sæt en film på, find noget at spise, gør et eller andet – Så føler i jer måske ikke så presset til at snakke sammen. Efterhånden vil i finde hinandens selskab mere tilpas og så vil du nok kunne snakke lige så frit med ham som du ønsker

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat