Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Akavede kærester

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er sikkert mange gode/bedre råd, men jeg har alligevel et råd. Hvis en person af to vælger ikke at gør tingene akavet, er det lettere for den anden at føle sig tilpas, frem for hvis begge synes det var akavet. Så hvis du måske kan lade som om du ikke synes det er akavet, tror jeg godt det kunne vænne tilbage hvad det har været…

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hejsa.
Du her ret i at det er barnligt af dine venner, og at det ikke er okay at de opføre sig sådan. Siden i er kærester synes jeg i skal, være sammen alene noget mere. Måske hjemme hos en af jer. Specielt fordi hvis det allerede er akavet mellem jer, kan det måske være endnu mere akavet. Specielt hvis i er rundt om nogle af jeres venner der behandler jer sådan.

Og det med at drengene kalder ham en fuckboy giver ingen mening. Fuckboy er et udtryk der bruges omkring en dreng, der går rundt og har sex med en masse personer inden for en mindre periode. Og det håber jeg ikke han er og gør, for din skyld.

Håber jeg kunne hjælpe lidt??
Mvh – Keglen

  • Keglen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat