Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En forvirret pige

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bro bare sårn skriv om han ka li dig eller spørg om han vil hænge ud.

  • R, Dreng, 15 år

hej pige kender dit problem det er forståeligt at de signaler han sender ikke er helt tydelige men det at i ikke kan snakke sammen når i er alene betyder bare at i begge er nervøse det med du skal bare prøve at skrive hvad han laver og en snap det er en god måde at starte en samtale på. det kan også være at du skal prøve at sige hej til ham når du ser ham (håber du kan bruge mit råd)=)

  • pige, Pige, 13 år

hej jeg er en dreng jeg er 13 og jeg har været kæreste med nogen piger og du kan se det på dem hvis du ikke gider at svare dig så kan de ikke lide dig

  • kap, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat