Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Afhængig af ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg stod faktisk i helt samme dilemma.
Det jeg gjorde var at jeg spurgte hende meget direkte-(Im lesbian)-om hun stadivæk kunne lide mig og fandt så ud af at hun kunne🥰det er bedst hvis du bare er direkte og hvis han så ikke forstår dig så er han bare ikke den rigtige…..hvis det er ment to be så er det ment to be❤️Bare vær meget direkte og gør et eller andet fir ham så han virkelig føler at du kan lide ham❤️✨F.e.k. Lav en edit, sang, sød besked eller hvad du nu er god til🥰 håber du kunne bruge mit råd selvom jeg er en lille put❤️

  • Lille put, Pige, 11 år

Kommunikation er en vigtig grundsten i et forhold. I skal snakke sammen, især når tingene er som de er lige nu. I skal finde løsningerne sammen. De første tre måneder handler om at finde stabilitet. Hvis i ikke kommunikere, kan i ende med at slå op. Få sat jer ned og talt ud søde.

Lige et sidespring. Jeg bemærker du er 13 år, og tydeligt meget forelsket i ham. Nu ved jeg ikke om i har haft sex. Men hvis ikke, så overvej det lige en ekstra gang, før i gør det, så du ikke fortryder det efter eller senere. Husk han er 15. Held og lykke søde.

  • A, Pige, 22 år

hvor er du sød <3 det går meget bedre mellem ham og mig nu ved ikke helt hvad det er der er sket men det er som om der er sket et mirakel <3 er så glad

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat