Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ældre drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tro mig, drenge er villige til at gå et par år ned. Tror ikke nogen drenge tænker på det hvis det er omkring 2 år. Hvad angår at du ikke er tiltrukket af nogen i din klasse, så kan jeg fortælle dig at hele min folkeskolegang har jeg ikke være specielt tiltrukket af nogen, for de var bare ikke min type. GO GET HIM TIGER

  • Anonym, Dreng, 18 år

Jeg vil også gerne lige give et råd med på vejen. Jeg undskylder på forhånd for et langt svar.

Som i det første svar i kommentarfeltet er det nemt at blive set som en “lille pige” af fyrens venner eller familie. Jeg har selv erfaret, at min kærestes venner har kommenteret på vores forhold, fordi der er omkring 2,5 år mellem os – nogle af disse kommentarer har været med en vis negativitet. Her synes jeg det er vigtigt, at man kan modbevise det, ved at vise sig fra sin modne side.
Man kan fx ikke mærke den store forskel i forhold til at være moden ved mig og min kæreste, vi er henholdsvis 17 og 20.
Ved at både venner og familiemedlemmer mærker, at man er moden, vil de derfor være mere tilbøjelige til at se bort fra aldersforskellen.
Min kæreste var lidt nervøs for, om aldersforskellen var for stor, grundet hans venners kommentarer. Men en, der er som en bror for ham sagde, at en aldersforskel på omkring 2 år betyder ingenting.

Jeg vil dog stadig minde dig om, at du stadig er under den seksuelle lavalder, hvilket i princippet gør det “ulovligt” for jer at have samleje frem til du fylder 15, medmindre i begge er med på den – man skal selvfølgelig altid huske, at begge parter skal være med på seksuel aktivitet.

Da denne fyr er 16 kan det tænkes, at han enten har haft eller snart vil have sin seksuelle debut. Hvis han lægger op til det med dig, skal du altid huske at mærke efter, om DU er klar. Hvis ikke du er klar, skal du sige fra.

Personligt ville jeg i din alder vente med at gå efter de lidt ældre drenge, da de måske er nået lidt længere end en selv. Jeg holdte mig fra de ældre drenge til jeg var omkring 16 år. Her havde jeg noget kørende med en, der var halvandet år ældre end mig. Allerede her kunne jeg mærke, at vi var to vidt forskellige steder i forhold til, hvad et forhold skulle indebære, og hvordan man behandlede den, man nu var sammen med.
Derefter begyndte jeg at se til min nuværende kæreste. Aldersforskellen er som tidligere nævnt 2,5 år, men hos os er det ikke til at mærke. Vi har samme forståelse af et forhold, og ved hvordan vi vil behandles, samt hvordan vi vil behandle vores partner.

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du vælger at gøre. Jeg vil bare ønske dig al held og lykke fremover 🙂

  • Anonym, Pige, 17 år

Hejsa 🙃
Jeg syntes ikke der er noget galt i at havde et chruch på en der er 16 når du selv er 14. To år er ikke en stor aldersforskel. Jeg tror også det helt normalt at syntes ældre drenge måske er lidt mere spændende. Du skal bare huske at passe på dig selv og sige fra vis de spørg/siger noget grænseoverskridende. Vis du bare gør det tror det nok skal gå💜

  • 🌹 Red happy 🌹, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat