Brev

Åhh nej hvad gør jeg

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

sig til ham at du godt kan li’ ham det er hvad han nok vil ha’ de fleste drenge kan godt li’ når piger spørg istedet fordi drenge er akavet

(typisk drenge når de spørg)
dreng: umm vil du være kærester
pige: uhhh ok
dreng: ja’r…
pige: ….
dreng: (akavet)

  • den der fyr der giver gode råd, Dreng, 13 år

Jeg syntes du skal tage ham før din vending gør det, hun har jo alligevel det hele ikke?

  • Har selv gjort det-pigen, Pige, 15 år

Jeg tror alle kommer eller har oplevet det, du kan self spørge ham. Men du kan også slappe af, være mere sammen med ham (altså bare hænge ud)
For det handler altså ikke i hvad man er god til for at være kærester det handler i at kunne være sammen og synes om hinanden. Men find ud af hvad han føler, for han kan altså ikke være forelsket i dig og din veninde, det et altså NO-GO

  • Amor, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere