Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Åh gud, hjælp lige en eller anden.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har haft lidt samme problem hvor mine forældre ikke vidste at vi var kærester men på et tidspunkt sagde jeg det bare men min mor sagde bare “nej.. I leger da bare sammen ikke.. Nå men det må i selv om” det er ikke så slemt når det er overstået selvom jeg også føler at jeg ikke har sagt det ortntigt til dem

  • Oliver, Dreng, 10 år

Sig at du har en kerste og at du ville tage over til ham i dag og at det er første gang i mødes

Hel og lykke

  • Hi, Dreng, 14 år

Hej pige 14 jeg har også været igennem det som du går igennem nu jeg var også rigtig bang få at sige det til min mor men når man har været kærester med en i noget tid så er det beste og sige det til sin forældre og da jeg sage det til min så kunne jeg se at hun blive glad og det gøre forældre når ders børnene fortælle hvad man laver det er aldrig godt og holde det ind måske lige i starterne men efter 3-4 uger så skam det siges fordi hvis nu der er et eller andet der går galt så er din forældre der for dig🙂

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat