Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Spørgsmål

Hej jeg er en 15-årig pige

Jeg ville høre hvad drenge bedst kan lide ved piger.

Hvad finder i attraktivt i det udvendige og det indvendige?

Sådan kan i bedst lide personlighed eller udseende?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er en pige barduvæ så du ved det
En drengepige og de drenge jeg er sammen med kan godt lide at jeg bare er mig selv fordi sådan kan de bedst lide mig og det synes jeg er fedt
Men jeg har kun et råd og det er vær dig selv fordi du er smuk som du er 🤩🤩🥰

  • Anonym, Pige, 12 år

Med det indvendige lægger jeg mærke til om pigen smiler meget og ser glad ud, det kan jeg godt lide. Især når hun også smiler med øjnene. Så kan jeg lide at hun er naturlig og er sig selv og taler pænt om andre og ikke disser nogen. Så kan jeg lide at hun har humor og ler meget og at hun gider snakke med en og måske spørger lidt ind til ens interesse og ikke bare snakker om sig selv. Hvad det udvendige angår er jeg nok lissom andre drenge. Jeg lægger mærke til om hun har et sødt ansigt og så lægger jeg mærke til hendes bryster og især hendes røv, sådan er vi jo, sorry! Og så kan jeg forresten godt lide hvis pigen har små søde tæer.

  • En almindelig dreng, Dreng, 15 år

Det er en blanding, og det kommer meget an på personen, så der findes ikke en specifik opskrift på at tiltrække drenge. Bare vær så venlig og ligeud som muligt, mens du måske også gør en smule ud af dit udseende.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat