Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg tænker på ham hele tiden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal nok give det lidt tid, så går det vel væk igen.

  • Anonym

Hey smukke. Jeg har selv prøvet det før. På den ene side er det en rar følelse men på den anden side ik. Men en god start er at du skal prøve at give dig selv lov til at tænke på ham eller kan han ik “forsvinde” fra dine tanker. Så i stedet for at sige til dine tanker når du tænker på ham “gå væk, gå væk” så tænk ” ja han var sgu sød” eller whatever du nu lige synes der passer ind. Så skal du nok lade vær med at tænke på ham på et tidspunkt.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat