Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har et crush MEN…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

I forhold til telefonnummer kan du give ham en grund til at give det tid dig… F.eks. hvis I laver gruppearbejde og du skal sende et billede til en præsentation så sig at du skal bruge hans nummer for at sende det til ham… eller, hvis I er sådan ok venner så sig at du har set en artikel/video om noget der interesserer ham og om du må sende den til ham, – hvis ha (hvilket det nok højst sandsynligvis er) så bed ham om hans nummer så du kan sende det.
Ellers kan man nogle gange finde det på AULA (hvis det er det I bruger), under klasselister og informationer.

Håber det hjalp! Kh

  • K, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat