Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ignoreret af kæreste

Hey

Jeg elsker min kæreste rigtig meget.

Og han elsker også mig rigtig højt.

Vi har det godt sammen.

Men nogle gange når vi ikke er sammen,

og altså bare skriver sammen,

begynder han bare at ignorere mig uden nogen grund.

Jeg spørger ham stille hvad jeg har gjort,

men enden er der ikke en grund

ellers er det en virkelig ligegyldig grund.

jeg vil gerne kommunikere med ham

og få tingene løst, men det kan jeg ikke,

når jeg bare får et “ok” eller “jaja” tilbage.

Er fair at ens kæreste bare ignorere en??

(Har prøvet at snakke med ham om det)

Pige, 17 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Jeg har selv været i en ligene situtation hvor kommunikesonen bare stoppet over sms og vi elsket virkelig også hinanden højt jeg prøvet også at spørge ham hvorfor han bare stoppet kommunikesonen og at jeg havde brug for at han også beviste at det ikke kun var når vi var sammen han kunne lide mig men jeg også betød noget når vi ikke lige var sammen og jeg blev til sidst nød til at sige til ham at hvis han ikke kunne bevise overfor mig at jeg betød så leget som han sagde så kunne vi ikke være kærester længer så blev vi nød til bare at være gode venner som vi er i dag ved ikke om det hjælper men du kan prøve.

  • H, Pige, 21 år

Hvis han ellers er en god kærrste når i ses og tager initiativ til at ses osv: Er du sikker på at han ignorerer dig? Eller måske laver han bare andre ting, har travlt når i ikke ses. Mange har forskellige sms stil. Ellers prøv at fortæl ham at du bliver ked af det når han ikke skriver og at det ville gøre dig rigtig glad hvis han ville række ud også når i ikke ses. Vær sårbar, hold det på egen banehalvdel og sig hvad du ønsker hvis han er en god kæreste tænker jeg at han vil prøve at møde dig halvvejs.

  • Jis Gis, Pige, 21 år

hej. det er selvfølgelig virkelig ikke i orden, jeg syndes at du skal prøve lille pause fra ham og måske prøve at snakke med ham igen. ønsker dig det bedste!!!

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat