Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg for høj?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. først vil jeg sige at der er ikke noget der ikke er et rigtigt problem. Og for det andet skal du slet ikke skamme dig over din højde! Jeg er ikke en dreng men er til piger og jeg er faktisk ligeglade om de er høje eller lave. I sidste ende hander det om personlighed.
Og der er 100% drenge der er til høje piger. Jeg syntes slev at høje piger er virkelig smukke og det er der garanteret også drenge der syntes, så du skal ikke bekymre dig om det💗

Kh N<33

  • N, 15 år

Hej, jeg er også selv rimlig høj, og er kun 13, faktisk synes jeg du skal kigge mere positiv på det end negativ, det virker faktisk, og dine positive tænker bliver altid to virkelighed ☺️
Jeg bliver ikke mobbe med min højde men altså jeg er højere end min mor og far, og aner faktisk ikke hvor jeg har fået min højde fra i familien fordi jeg er den eneste der er 183 😋😋

Håber det kunne hjælpe lidt da, og held og Lykke med det hele 🙂

  • OGSÅ EN HØJ PERSON, Dreng, 13 år

Hej,

Som dreng kan jeg sige at vi ikke tænker på hvor høje i er eller lave og hvis det var det faktum så de piger jeg har kunnet lide mest og har syntes været søde og attraktive det er piger der er lidt høje som dine 174 min bedste ven hun er 176 og jeg er selv 189 og jeg syntes stadig hun er pæn det gør ingen forskel!

Til dig og andre piger. Vi tænker ikke på hvordan i ser ud. Det er hvem i er der gælder. Jeg vil vædde hele min opsparing på at jeres fremtidige mand eller kone vil syntes i er den smukkeste i verden lige meget hvordan i ser ud ❤️ Så husk det!

  • A, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat