Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal det altid handle om snap?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng, godt du skriver herind!
Snap, er blevet rigtig overvurderet – og det er ikke de vigtigste i hele verden, selvom mange måske føler det.
Men unge mennesker den dag i dag er bare meget afhængige af sociale medier, og nok også der mange unge mennesker finder kærligheden, fordi det er den måde man har kontakt med hinanden på.
Men det skal ikke påvirke dig at dine venner skriver med piger på snap – hellere så finde en person man snakker med i virkeligheden og så bare klikker sammen. Men man kan finde kærligheden på mange forskellige måder og mange forskellige steder, men lad dig ikke påvirke af at dine venner snapper og skriver med mange!
Jeg håber du kunne bruge det, hav det godt:)

  • H, Pige, 15 år

Personligt vil jeg slet ikke mene at snapchat er et godt redskab til at få dig en kæreste, medmindre du bruger det til at skrive med nogen du allerede har mødt i forvejen. Generelt tror jeg at du får meget mere ud af at snakke med nogen i virkeligheden, se om kemien er der, og derefter kan du så se om du vil have den pågældendes kontakt information, det kunne jo ligeså godt være et telefon nummer.
Når alt kommer til alt, så er du blot 14 år gammel og der er en milliard forskellige ting der kan ændre sig. Igennem dine teenageår. Held og lykke.

  • F, Dreng, 16 år

Altså jeg er vist lidt afhængig af snap.

Men jeg addede også bare random drenge og skrev “Jeg vil være din” Og så svarede den her dejlige dreng og ja vi har været kærester i over 2 måneder nu.
Så det kan godt betale sig men snap er ikke så vigtigt man kan finde ægte kærlighed på mange andre måder<3

  • -L, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat