Gratis

anonymt

24/7

Brev

Genert

Hej Børnetelefonen

Jeg har en kæreste

jeg snart skal sove sammen med for først gang

jeg er bange for at jeg får min menstruation

imens vi er sammen og at jeg bløde igennem

jeg er virkelig genert når det handler om menstruation

mig og min kæreste har først lige snakket om sådan noget

Pige, 17 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde ❤️

Jeg forstår dig mega godt, jeg er også altid bekymret når jeg har min menstruation om, hvornår den kommer om jeg bløder igennem, hvor tit skal jeg skifte bind og den slags.. det bedste dj kan gøre er nok bare, han tage nogle bind med i din lomme eller taske eller noget i retningen af det… din kæreste vil sikkert være sød mod dig – hvad er der værste der kan ske? Og fortæl ham det, hvis du er meget bekymret håber det kunne hjælpe ❤️❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Hey smukke. Det kender jeg virkelig godt og er også selv lidt bange for at det sker for mig. Men hvis det sker synes jeg bare du skal tage en stille og rolig snak med ham hvor du siger hvordan du har det med det og at du er bange for hvad han tænker om det (fx) så skal han nok være forstålig. Hvis det kan berolig dig så måske tag nogen bind med hjem til din kæreste og lig dem et sted på hans værelse så du altid har bind hos ham

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hey søde
Drenge i den alder du er i ved godt at mens findes og de fleste synes ikke det er ulækkert hvis du er mega nervøs så snak med ham om det han vil sikket sige noget i retningen af at det skal du ikke være det er jo bare blod hvis han er som de drenge jeg har været sammen med du kan også spøger om i ikke kan ligge et mørkt håndklæde under langet det gør jeg altid når jeg har mens så hvis jeg bløder igennem er der et lag mere blodet skal igennem før det kommer på madrassen og hav bind med også selvom du ikke tror du for den håber det hjalp bare lidt

  • H, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat