Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har følelser for min bedste vindinde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har stået i situationennsom vennen som min veninde kunne lide. Hun spurgte mig også i en ferie. Jeg sagde nej, og vi har ikke talt siden.
Lad vær med at gøre det. Kh EF

  • EF, Pige, 14 år

Prøv i første omgang at snakke sådan helt neutralt ud fra en film eller serie eller noget på computeren hvor to piger fx kysser hinanden. find så ud af hvordan din veninde forholder sig til det. Hvis hun er negativ må du nok droppe det i første omgang. Er hun positiv så snak videre om emnet og find ud af om hun kan se sig selv i den situation. Er hun stadig positiv så snak om jeres forhold. Husk, mange piger er bi eller nysgerrige så du kan i alt fald sagtens snakke neutralt om det med hende.

  • Anniqa, Pige, 16 år

Hej 🙂
En gang, blev min bedste veninde også forelsket i mig. Hun fortalte mig det, og jeg fortalte hende sandheden: At jeg ikke havde det på samme måde.
Derefter, var jeg egentlig ligeglad med at hun var forelsket i mig. Jeg syntes ikke det var akavet mellem os, og jeg ville stadig være venner med hende på trods af hendes forelskelse. Jeg skrev stadig til hende ofte og sendte sjove memes osv. Hun sagde alligevel til mig at hun var ked af det, over min afvisning og at det altid gjorde hende ked af det når jeg skrev, fordi det mindede hende om at vi aldrig ville blive til noget. Derfor holdte vi en pause, men så blev vi venner igen.
Du kan jo altid fortælle hende det, måske bare over sms, så det ikke er så skræmmende. Hvis hun siger hun ikke har det på samme måde, tror jeg godt du stadig kan være venner med hende 🙂 Det vil nok gøre ondt, men det er nok bedst at få det sagt, så det måske kan blive til et forhold. Man ved jo aldrig🤷🏼‍♀️❤️
Knus: Mig

  • V, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat