Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bare hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej:) jeg synes at hvis du ikke kan lide denne pige så skal du ikke være sammen med hende:) det er værre at være sammen med hende når du ikke kan lide hende end at afslå hende. Jeg synes at hvis du ikke kan få dig selv til det, kan du snakke med dine forældre eller en ven eller hende selv! Håber ag det hjalp<3

  • Anonym Pige, Pige, 13 år

Jeg er enig med det andet svar. Man skal aldrig presse sig selv ind i et forhold. Det er ikke godt for dig selv og også ret ondt mod personen der er forelsket i dig. At forfalske følelser ender sjeældent godt.

Godt at du kunne mærke at dit hjerte ikke ville den vej. Det er en virkelig god evne at have der vil hjælpe dig langt ud i livet!!

Til sidst vil jeg også sigeat du kun er 11. Set udefra er det ikke særlig meget i det store billede. Kærester er aldrig seriøse i din alder og selvfølgelig kan du ikke se dig selv og pigen i fremtiden og gøre ting 11 årige aldrig gør.

Vær ærlig og fortæl hende dine følelser som de er. Små forelskelser som den det lyder som om hun er midt i er nemmere at komme over så vær ikke bange for at såre hende <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej, Bare rolig det hele skal nok gå

Dette er faktisk sket for mig men jeg var den der kunne lide min nu absolut bedste ven nærmest søster.

Starter med en kort historie og så til hvad jeg ville forslå du gør.

Jeg var fuldkommen vil med hende. Jeg var samme alder som dig og jeg var bedste venner med hendes tvillinge bror så derfor havde jeg også knyttet et stærkt bånd til hende jeg sagde en dag i skolen til mig selv nu siger jeg at jeg kan lide hende og jeg vil være kærester med hende det gjorde jeg og hun var lidt i chok hun afviste mig men hun sagde vi kunne være gode venner og det ville være bedst. Det sagde jeg så okay til og nu hvad 4 år senere så hver gang vi møder er der massere kram og har ikke været tættere knyttet til hende end jeg er nu hun er som en søster❤️

Jeg kunne bare være mig selv mere og ike tænke det som at være kærester men være bedste venner med hende!

Så jeg syntes du skal sige at du hellere vil være venner med hende og det er det der er bedst og så bare glem hun sagde det ligesom min bedste ven og så skal i begge bare være jer selv igen 🙂

Håber dette har hjulpet dig og jeg øsnker dig alt Held og Lykke!

  • Dreng der hjælper, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat