Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stivdiller?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes ikke du skal undgå det, det er sådan din Krop reagerer på at være sammen med en sød pige.
Jeg synes faktisk bare du skal lade hende sidde på dig alligevel. Hvis hun spørger, så kan du jo bare fortælle ærligt, hvorfor du har det. Ærlighed er altid godt for kærester.

  • Anonym

Kan godt forstår at du føler dig pinligt berørt over det, men ærligt talt så tror jeg ik hun ville tænke dårligt om det. Hvis jeg havde en kæreste og han fik stiv pik nær vi var sammen ville jeg bare synes det var cute og et tegn på at han fandt mig attraktiv.

  • Anonym, Pige, 14 år

Kan godt forstå det virker ‘akavet’.

Men tror du bliver nødt til at lade vær med at dække for det, for dels er det jo sådan din krop reagerer på hende (faktisk et kompliment til hende) og det er der intet galt i.

Men også fordi at det ikke er så slemt alligevel. Jeg er selv en pige med en kæreste og han reagerer på samme måde som dig. Og jeg har aldrig noget imod det, uanset hvad. Ser intet problem i det, og tænker heller ikke din kæreste ville 🙂

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat