Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan siger/skriver jeg det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg havde det samme problem for et par måneder siden og jeg tror det hjalp meget at jeg gjorde det om fredagen fordi så havde jeg og ham 2 dage indtil at vi så hindanden igen og så vil det nok ikke blive så akavet plus jeg skrev også at hvis han ikke kunne lide mig var det helt okay men om han måske ik vil sige det til alle og det bare blev imellem os to. Det hjalp neget at skrive det for at være sikker så jeg siger basically at hvis du vil skrive det til ham vil det være en god ide at gøre det en weekend og at skrive til ham om ikk det bare kan være mellem jer to:)
Håber du ka bruge mine råd og at han også kan lide dig;)

  • L, Pige, 14 år

Hej,
Der er en hel del måder at skrive det på.
Jeg går selv rundt med et kæmpe chrus men tænker du kan høre det på forskellige måder. Jeg tænker du har ham på snap vis ik så tag idee 2.

1. Skriv og spørg om han vil med ud til fks. Et Bilblotek et spise sted eller en agtivite, husk ikke at sige dato for ellers kan det være dagen der slog fejl. Nu er du så sammen med ham og sener på dagen kan du vide om det tipper op eller ned.

Tag et ræd parpir og klip i tre hjerter skriv på den ene — er sød! Og lig den i et rum du ved vedkommendes klasse skal ind i om lidt. Når alt støj om hjertet har lagt sig hår du så forbi ham og taber eller viser tilfældigt til ham at du har to hjerter magen til.

Venlig hilsen den overrækkende pige fra 8 klasse

  • Matilde, Pige, 15 år

Du skriver at i ikke snakker særlig meget i skolen. Måske skulle første trin være at komme tættere på hinanden. Kende hinanden ordenligt. Så kan du blive sikker på om du har et crush på ham og han kan måske overveje sine følelser for dig. Giv ham en chance for at kende dig først.
Det hjælper ikke at indrømme sine følelser for en hvis personen ikke en gang har haft tid til at tænke over deres følelser for dig.

Kærlighed tager tid og man skal arbejde for den. Vær ikke bange for at snakke mere med ham. Giv ham tid til at få nogle følelser for dig.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat