Brev

Snakke med mit crush inden 9. klasses afslutning

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey smukke. Prøv og snak med ham og sig hvordan du har det. Ved godt det kan være meget grænseoverskridende men tænk på hvad der ville ske hvis du gjorde det. i ville måske blive kærester og hvis han ik har det på sammen måde så er det lidt ligegyldigt når i ik skal se hinanden alligevel.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hey. Det er helt okay at du ik tør at tale med ham/hun. Og jeg synes også selv at det er syndt for dig. Men hvis du gerne vil tale med dem så prøv at bare lad som om du tør og tal med ham
Håber jeg hjælper:)

  • din hjælper, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat