Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldersforskel

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes ik det er en stor detalje vis du bare kan lide ham, der er 2 år mellem mig og min kærste, og der er 11 år mellem mine forældre, så 2,5 år er ik så meget vis du bare kan lude ham ❤️

  • Den seje pige, Pige, 13 år

Synes ikke der er forkert 2,5 års forskel er ikke meget kun hvis du selv synes
bare i begge to er glade for hinanden ❤️

  • Bare pigen, Pige, 14 år

Jeg vil nok sige det kommer an på hvad du selv synes. Da jeg var 16 tror jeg ikke at jeg kunne piger som var 13, men det er ikke fordi jeg synes det er klamt eller forkert hvis nogle på 13 og 16 er kærester.

Så bare følg dit hjerte og gør det du har lyst. Hvis du synes aldersforskellen er fin synes jeg ikke der er noget problem med det.

  • E, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat