Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej❤️

Jeg kan godt forstå at det er svært, jeg har også været i sådan en situation. Det tog mig selv lang tid at få modet til at stoppe det, men nu har jeg det så meget bedre.

Mit råd er at snakke med ham om at det såre dine følelser og hvis det ikke hjælper ville jeg slå op med ham. Jeg ved godt at det kan være mega svært fordi i har været sammen i så lang tid, og så føles det måske at du har en “pligt” til stadig at være sammen med ham.

Men du skriver også at han får dig til at føle dig usikker og sådan skal ingen føle når de er iet forhold.

Du skriver også at han har “flirtet” med andre og det er på ingen måde ok

Jeg ville også råde dig til at snakke med dine forældre eller en ven om det selvom det kan være lidt underligt. Så vil det hjælpe mega meget

Du lyder som en super sød pige
Og jeg håber at du for gjort det der føles bedst for dig🫶

  • L, Pige, 14 år

Hej
Jeg forstår godt at du elsker ham, jeg forstår godt at du virkelig er glad for ham, du virker som en virkelig sød pige der ikke vil gøre en flue fortræd. Mit råd til dig er at du skal snakke med ham om det. Hvis han er lige glad og ikke vil lytte er ville jeg slå op, det ville helt sikkert være meget hårdt fordi i har været sammen i så lang tid men ingen fortjener at blive behandlet sådan.

Du sagde at han får dig til at føle dig usikker og hvis han stadig gør det efter du har snakket med han om det, vil det blive svært at komme af med igen, det har jeg selv prøvet.

Så mit råd til dig er at du skal snakke med ham om det og hvis han ikke lytte vil det være svært men jeg ville slå op med ham.

Håber du kunne bruge det og jeg håber han vil forstå

  • N, Pige, 13 år

Hej med dig😊
Jeg har været i samme situation som dig og det var mega hårdt
Det der hjalp mig var at snakke med nogen om det bl.a. nogle af hans venner. Efter at have snakket med dem tog jeg en beslutning, så måske prøv at snak med nogle der kender ham godt og se hvad de siger😄
Håber det kunne hjælpe
Kh pige på 11

  • Anonym pige, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat