Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldersforskel

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejj 14 årig pige her jeg synes at det er helt okay fordi det er ikke lige så meget sol det virker min kæreste er 18 og der er ikke noget der vi er vildt glade sammen ig tror også hun ville være okay

  • Pige, Pige, 14 år

Jeg er nødt til at rette drengen Javel. Man skal absolut ikke være 18 for at have sex – den seksuelle lavalder er 15. Så det er ikke det mindste forkert af dig at date en 14-årig. Fire års aldersforskel betyder normalt ingenting. Du må også gerne kysse hende, men du skal lige have tålmodighed med at være seksuelt sammen til hun er fyldt 15. Held og lykke med det.

  • Jasmin, Pige, 16 år

Hej dreng på 18 år

Jeg bliver nød at sige at jeg synes at du skal lade hende være. I kan selfølgelig være venner og snakke sammen men hvis du ikke lade hende være sådan romantisk så må du cutte kontakten med hende. 14 og 18 er alt for meget aldersforskel og nej hun skal være 18 før der sker noget seksuelt mellem jer da du er over 18. En på 18 må ikke have sex med en under 18, og det er strafbart.

Derudover så skal en på 14 simpelthen ikke høre på sex og tænke på sex, eller have sex. Det er alt for ungt. Jeg tvivler virkelig på at en mand på 18 kan lade være med at snakke og tænke på sex. Det er selfølgelig bare et gæt.

Håber at mit svar kan få dig på rette tanker.

Venlig hilsen kvinde på 19

  • L., Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat