Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ved ikke helt hvad jeg skal gøre

Hej jeg er en 12 årig dreng som er lidt forvirret

der er en pige fra min klasse som jeg godt kan lide

men er ikke sikker på hun kan lide mig

nogle gange kan hun rigtig godt lide og være sammen med mig

men nogle gange snakker vi faktisk ikke sammen.

ved ikke helt hvad jeg skal gøre.

hjælp

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej dreng på 12 år er selv en pige og kan relatere hun er meget vild med dig men hun syntes det er lidt akavet når i er sammen og hun tør måske ikke og vise følelser til dig for hvad nu vis du ikke kan lide hende

  • L, Pige, 12 år

Hej jeg ville hjælpe så godt jeg kan nu

Hun er nok også lidt lun på dig men når man kan lide en kan det nogle gange bare være svære at være sammen med personen fordi man er bange for at blive drillet med det. Og hvis du vælger at sige noget til hende så kan det være hun bliver så smigret at hun også kan lide dig(har selv prøvet)
Den anden muglighed er jo hun ikke kan lide dig tilbage eller afviser hvis hun afviser kan det være fordi hun ikke er klar til en kæreste eller er lidt bange så ik tag det alt for tungt
Her til sidst har jeg et par forslag du kan sige til hende MEN ALDRIG skriv til hende og fortryd med st skrive det var en prank for det gør mega ondt har selv lige prøvet kunne ikke lide ham men stadig. Du kan eks ringe til hende og sige “ der er noget jeg skal sige til dig” og så siger hun “hvad?” Då svare du “jeg kan faktisk godt lide dig”. Eller bare sige det lige ud” hendes navn jeg kan godt lide dig” men ik gør det foran andre så kan hun føle sig presset og afvise❤️

  • Gør hvad du selv vil!, Pige, 13 år

Hej dreng på 12 år
jeg har prøvet præcis det samme.
Jeg tror hun er lidt lun på dig. Det er altid lidt akavet at være forelsket. I begge to er lidt nervøse og ved ikke hvad i skal gøre. Jeg synes du skal prøve at invitere hende ud. du kan prøve at snakke lidt med hende og hvis du føler at der er et godt tidspunkt så spørg hende. Det værste er der kan ske er at hun siger nej!

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat