Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kan han eller kan han ikke lide mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg vil foreslå, at du begynder og snakke lidt til ham. Måske få hans nummer eller snap og skriv med ham. Lave noget med ham i fritiden. Du ved tage initiativ til at lære ham at kende. Måske prøve at flirte lidt med ham eller give ham nogle små tegn som at ramme hans hånd ‘ved et uheld’ eller lade din fod røre hans eller måske holde øjenkontakt og smile.
Se hvordan han reagerer, gengælder han det? Hvis han gør kan du jo overveje at fortælle ham hvordan du har det.

Jeg vil anbefale dig at gøre det sådan, for det kan være lidt mærkelig at gå direkte fra crush på afstand (altså næsten fremmede der ikke rigtig ved noget om hinanden) til kærester eller hvad man nu vil være.
En anden grund til at lære ham bedre af kende kan være, at du måske indser, at du slet ikke kan lide ham alligevel.
Nogen gange er det svært at se en persons dårlige sider når man er ramt af forelskelse, så giv det noget tid. (:
Lær ham at kende, lad tiden gå, se om du virkelig føler noget for ham og hvis du så tør: sig det til ham.
Held og Lykke med det hele (:

  • Hablo español, Pige, 14 år

Hvad med at få en af dine venner til at snakke lidt med ham, og så sådan lidt henkastet, spørge ting som (lad os bare sige du hed Bob)
“Hey hende Bob der, du ved min veninde, ser du ikke lidt meget på hende?”
Eller “du og Bob hænger ret meget ud ikke? Kan du lide hende, sådan rigtigt?”
Altså noget i den stil, du kan jo også forsøge at få dine venner til at stille den slags spørgsmå til drengens venner (lad os sige han hedder Rolf) “hey ser Rolf ikke sygt meget på Bob når hun ikke ser det?” Og du ved den slags.
Det kan jo være det ville give dig hint.
Held og Lykke! Håber du finder ud af det!

  • Pige-Zlatan 14 år, Pige, 14 år

Hey smukke. Meget kort og kontant hvis han er den rigtige person for dig ville han aldrig sige det til folk på din skole. Eller jo hvis i blev kærester men ellers kan jeg godt forstå at du er lidt tilbageholdende men hvis du siger til ham at du godt kan lide han så gør det meget klart overfor ham at du ik vil have at han siger noget til nogen efter og så prøv at stol på at han ik siger det til nogen. Ved godt det kan være svært men der er ik så meget andet at gøre

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat