Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke kærester

Hej BørneTelefonen.

Jeg er en pige på 13

og har kunne lide den her dreng i lidt tid,

men går ikke i klasse med ham og ser ham en gang om ugen.

Vi snakker ikke rigtig, men vil gerne lære ham bedre at kende.

Jeg har skrevet og spurgt om han ville lave noget,

og han sagde ja, men så kunne vi ikke alligevel.

Der er gået et par dage siden vi sidst skrev sammen,

men har ikke lyst til at skrive først,

fordi jeg har gjort det så mange andre gange.

Jeg kan godt lide ham, men jeg vil kun være venner.

Jeg ved ikke om jeg bare skal vente og se om han skriver tilbage,

men vil gerne lave noget sammen.

Hjælp mig tak!

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Kære 13 årige pige,

Jeg har selv været i lignende dilemma, og mit beste råd til dig er at skrive til ham igen.

Jeg havde på et tidspunkt en flirt, og jeg startede altid med at skrive til ham, hvilket jeg fandt virkelig irriterende. Jeg stoppede så efter lang tid, hvor jeg altid skrev først. Efter kort tid stoppede kontakten helt til ham, så hvis du er meget vild med ham så skriv igen.

Hvis han ikke er interesseret vil han ikke svarer, og hvis han ikke svarer, har du fået svaret, at han ikke er interesseret.

Drenge siger at piger er forvirrende, men det er drenge godt nok også! De giver så underlige signaler, men pls skriv til ham. Du vil fortryde ikke at gøre det.

Jeg har som sagt ikke kontakt til min flirt mere, og savner ham helt vildt, og fortryder at jeg ikke bare fortsatte.

Håber mit svar kunne bruges

  • Anonym

Hej søde
Nu ved jeg ikke så meget om ham drengen jeg har stået i lidt samme dilemma med en dreng godt nok gik vi på samme skole men vi havde kun en skoletime sammen om ugen og kunne heller ikke snakke til måltiderne og på den skole havde vi intet frikvarter.

ham drengen jeg gerne ville lære bedere at kende var en meget introvert og genert type og havde det generelt svært socialt. hvis ham dreng du gerne vil være venner med er lidt på samme måde tror jeg du bliver nød til at tage initiativ igen til at ses. det kan være rigtig træls hvis man føler man altid er den der skal starte med at skrive men hvis den man skriver med har nogen sociale udfordringer kan det være svært for dem at starte en samtale og så må man bare accepter at man er den der starter det. hvis du vælger at du ikke vil starte samtalen og vente til han gør kan det være at i mister kontakten helt for det er ikke sikkert at han vil starte samtalen. du kan jo sige at du venter en uge og ser om han skriver ellers gør du

  • H, Pige, 20 år

Kære dig…
Vi (to piger) syntes at du skal snakke med ham. Jeg har prøvet at lade være med at skrive til mit crush. Så ente det med at vi slet ikke snakkede, og jeg mistede også crushet. Vores råd er at du skal prøve at snakke med ham og lave sjove ting som han godt kan lide…

Hilsen to piger

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat