Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan laver man “the first move”

Hej brevkassen

jeg vil rigtig gerne bruge noget hjælp

til hvordan jeg spørg en pige

om vis skal være kærester,

men jeg aner ikke hvordan jeg gør der

håber virkelig der er nogle der kan hjælpe

Hilsen en dreng på 15 år

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hmm, måske skulle du bare gøre som du ligesom selv syntes er godt. Måske ude på en strand, eller bare over telefonen? Det er op til person til person😊. Gør som du selv syntes🫶🏼

  • Jos, Pige, 15 år

Hej min ven!
Start med at gøre nogle søde ting for hende som kram og kys måske, og hvis hun virker glad for det, så skal du bare sige til at du synes hun er rigtig dejlig og hun du gerne vil være hendes kæreste. Jeg er sikker på at hun bliver så glad for at høre det.

  • Emma, Pige, 17 år

Hej nu er jeg en pige der ikke går så meget op i sådan noget så hvis det var mig ville jeg bare blive glad hvis fyren bare spurgte helt normal om vi skulle blive kærester ps. Det behøver ikke at være helt fint eller special for hvis hun vil siger hun ja lige meget hvad 🙂

  • D, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat