Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

!FRIENDZONE!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, det lyder frustrerende, men måske har hun det på samme måde, men tør ikke spørge. Du kunne skrive lidt henkastet til hende: “at nu har vi skrevet sammen længe, skulle vi ikke mødes på en café eller noget”… Du behøver ikke få det til at lyde som om i skal være kæreste første gang du spørg, men det kan jo være det udvikler sig, hvis i mødes face to face. Håber det lykkedes for dig❤️
(Mon ikke dem du skriver med, de skriver til dig med deres problemer, fordi de føler de kan sige det til dig? Der er heller ingen der har den perfekte kæreste, for alle har et eller andet de bøvler med)

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg syntes du skal sige det som det er. Måske kan hun også godt lide dig men tror bare du kører rundt med hende eller at du sende falske signaler. Mange piger kan godt lide hvis man bare siger det

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej
Hvis du synes det er for grænseoverskridende at dele dine følelser med hende til at starte med, kan du sagtens finde på andre alternativer. Du kan fx starte den stille ud med at spørge om i skal finde en dag i kan være sammen. Det kan være nemmere at fornemme hvad en person føler for dig når i er sammen face to face fremfor over telefonen. På den måde kan du måske mærke om følelserne er gengældt hos hende.

Håber det hjalp – held og lykke!

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat