Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg kan lide min søsters kæreste

hej,

jeg er en pige på 11 år

og for en måned siden

så jeg min store søsters kæreste

( hun er 16) hendes kæreste er 18.

Da jeg så ham første gang

blev jeg helt rød i hovedet

han var sygt lækker

men alt for gammel.

hvordan siger jeg det til min søster?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Det behøver du ikke sige til din søster, dit crush skal nok gå væk! Der vil ikke ske noget med jer med den aldersforskel så bare lad det gå væk med tiden! 🙂

  • Mig, Pige, 18 år

Det er helt okay du synes han er sød og flot, men du kan ikke gøre noget ved det han er alt for gammel til dig og sin søster ville meget ked af det hvis du prøvede på ham.

Min søster har også en sød kæreste, men jeg kunne aldrig finde på at prøve på ham for det gør man bare ikke. Vi er kun venner og sådan skal det blive ved med at være. Han er en super god ven og jeg er glad for min søster har fundet sådan en sød dreng😁

  • Lilja, Pige, 16 år

Kære pige ♥️
Jeg tror egentlig at dit Crush vil gå væk og at du kommer til at finde en fyr der er mindst lige så lækker som din søsters kæreste. 💖 Jeg syntes egentlig ikke at der er nogen grund til at sige det til din Søster men hvis du har dårlig samvittighed kunne du spørge hende om i lige kan tale sammen alene og forklare hvordan du har det. ❣️jeg tænkte også at du måske kunne blive gode venner med ham. 💝 Jeg ved godt at det måske mest bliver baseret på at i begge er relaterede til din søster men jeg tror at du måske ikke følte helt det samme hvis du nu fik en relation til ham der ikke er helt ligesom kærester. 🥰

jeg håber at du kunne bruge svaret og held og lykke!! 💋

  • Girlyyy, Pige

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat