Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste tips?

Hej, jeg har et kæreste problem,

eller bedre sagt en ikke kæreste problem.

Jeg har ikke og har aldrig haft en kæreste,

men har altid haft lyst til at have en.

Jeg ville bare spørge hvordan/hvor

man kan finde en kæreste,

hvordan man kan gå fra at være venner/bekendte

til kærester og andre kæreste tips.

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er ikke den mest vidne på dette område men jeg vil sige hvis du vil havde en kæreste skal du bare gå ud og møde flere mennesker og hvis hvad der er attraktivt omkring dig og så er jeg sikker på at du før eller siden får en kæreste

  • Anonym, Dreng, 14 år

Fritidsinteresser, efterskole, fester, klassekammerater! Der er så mange muligheder! Men hvis du ikke kan finde en, som er sød nok, så er du stadig ung. Du har masser af tid, du er ikke engang halvvejs gennem livet. Bare slap af, og lad det ikke stige dig til hovedet. Hvis du er modig kan du evt også tilføje random mennesker på snap og spørge dem 😅 Håber du kan bruge det. Ellers ved jeg ikke hvad du skal gøre.

  • Chloe, Pige, 14 år

Det handler endelig bare om tid og hvordan du opfølger/behandler folk fordi piger synes ikke at det er “sejt” at du behandler andre dårligt fx at kalder folk alt muligt grimt vær sød men hvis du har crush på en pige/dreng så lad hende vide at du kan lide hende med at behandle hende lidt Anderledes i forhold til andre piger vær Extra sød og vær lidt over hende og vær dig selv

  • Silke, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat