Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Virkelig forvirret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey. Jeg kender det både hvor jeg ik gider at svare en person om omvendt. For mit vedkommende når jeg ik gider at svare folk så er det fordi at jeg gerne vil have dem jeg holder allermest af/ elsker mest helt øverst og jeg ved godt det lyder pisse unfair men jeg tænker ik jeg er den eneste der har det på samme måde. Men hvis du gerne vil have et svar fra hendes skide så spørg hende og det kræver mod det ved jeg godt men det kan give dig mere forståelse for hvorfor hun ik svare dig så meget som du ønsker

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hey. Altså hvis i skriver om aftnen kan det være hun er træt og bare ikke lige magter at svare. Altså når jeg selv ikke gider at svare er det enten fordi jeg er sammen med nogle og gider at det vrimler med snaps, og andre gange er det bare tilfældigt hvem og hvornår jeg snapper til folk.
Tror ikke du skla tage det så tungt, men forstår godt hvis du gør. Det ville jeg også. Også det der med hvis folk har tid til at ligge noget op på deres story men ikke har til at svare ens snaps. Eller left on read.

Men håber du finder ud af noget

  • Fie pigen, Pige, 14 år

Hej jeg ved ikke om du gider at høre på mig men jeg er en pige og jeg tænkte at jeg kunne forklare hvorfår hun gør som hun gør. Jeg tror pigen syntes det blev akavet da der stod i var bedste venner håber du forstår hvad jeg mener

  • J, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat