Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror det er vigtigt ikke at skynde sig for meget men samtidig finde modet til at spørge hende som det er
Nogen piger synes det kan være svært mår kæresten vil holde det hemmeligt så understreg at hvis i holder det hemmeligt er det ikke fordi du ikke vil ses med hende:)

  • S:), Pige, 14 år

Hej! Jeg synes at du skal mærke godt efter, og hvis det virkelig er det du gerne vil synes jeg du skal spørge hende og bede hende om at i holder det mellem hinanden:)

  • Anonym, Pige, 13 år

Bare sådan flirt lidt med hende og sådan, men ik sådan over drevet sådan “ej du er bare den smukkeste pige ever og jeg elsker dig bare skal vi giftes og få børn😍” det for meget. og så skal du lige forklare hvorfor du vil holde det hemmeligt, for det kan godt være hun tror det fordi du er pinlig over hende, og så kan hun godt blive ked af det!!!

  • Pigen på 14, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat