Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ex’s bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

bare snak med dem laaaa

  • u, dansker, 18 år

Hej pige 15 år jeg kan godt forstå det er svært men jeg er enig med de andre der er ingen som i ingen da skal bestemme om i skal være sammen eller ej så længe i bare begge to er enig i det. Kh anonym dreng

  • Anonym dreng, Dreng, 12 år

Hej

jeg forstår godt hvorfor du er nervøs over at din ex finder ud af det, men du gør ikke noget forkert. Hvis du har fået at vide han er kommet videre, så er han kommet videre og hvis han ikke er kan du jo ikke vide det. Håber det kunne hjælpe

  • L, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat