Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

2 drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej tag det helt roligt da jeg læste dit brev var det som om jo mere jeg læste jo hurtigere gik det. først og fremest skal du finde ud af om det overhovedet skal være ham. Men du skal også beslutte om du er klar til at ha sex det kan nemlig hurtig blive kompliceret okay så hvis hav også kan lide dig og du og ham føler sig klar så gør i bare det.

  • Laura, Pige, 16 år

Hej
Jeg synes, at du først og fremmest, skal overveje, om det er en god ide at blive kærester med en af dem. For mig lyder din ex bedst for dig, fordi jeg læser det som om, at dreng nr. 2 ikke rigtig vil have et forhold, men bare vil have en at have sex med.. men jeg ved heller ikke, hvorfor dig og din ex slog op, men som sådan du skriver det, så vil du kun have ham, så du kan få en form for distrahering, så du ikke keder dig.

Så jeg synes, du skal overveje, om du overhovedet skal blive kærester med en af dem. Jeg synes, det ville være bedst for dig, hvis du droppede dem og fandt en ny – ved godt det kan være svært, men jeg tror, det er det, der ville være bedst for dig.

  • Hjælperen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat