Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

2 års imellem

Hej.

Jeg skriver pga min nuværende kæreste

jeg har været sammen med i Ca 1 måned

nu lige har sagt at hun er 12.

Jeg er selv 14 år,

og jeg troede at hun var 13.

Hun sagde ogs selv at hun var 13

vilke gav mig et lille chock

da hun så sagde at hun var 12.

Jeg kan godt lide hende

og alt det der,

men jeg ved bare ik om 2 år imellem ogs

er for meget.

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Det der med at lyve om ens alder er lidt et “red flag”. Det følgende lyder måske lidt kynisk, og det er selvfølgelig ikke for at få dig til at tvivle på dit forhold, det er bare så du kan overveje mulighederne.

Hvis hun har løjet om sin alder, hvad har hun så ellers løjet om? En ting er at sige ja til at man er 13 for at få et spil eller et socialt medie, men det er altså noget andet at direkte lyve om det til en man holder af. Måske kunne du spørge hvorfor hun har sagt en anden alder til dig?

Derudover vil jeg også sige, at 2 år i vores alder er en ret stor forskel. Hvis du kigger på de tolvårige i klasserne under dig, tænke du så at du kunne finde på at date dem? Jeg ser dem personligt som børn.

I er 2 forskellige steder, både mentalt, fysisk, og stort set alt andet. At hun lyver om hendes alder viser også noget. Jeg synes du skal overveje alle mulighederne.

  • Leon, 14 år

Hej søde,
Da jeg var 12 år forelsket jeg mig i en dreng på det 16 år. Hans følelser var gengæld, men pga den store afstand, følte jeg ikke jeg var klar til et forhold. Han ventede på mig, og 4 – 5 år senere, blev vi officielt kærester, i dag er vi gift og har eb datter, som snart skal være storesøster.

Alder er “bare” et tal, men i jeres alder kan det have stor betydning, når du er 15 så kan i ikke lovligt have sex, fordi hun er stadigvæk mindreårig, og du kan straffes for at gøre det med hende. Nu vil jeg være ærlig: Jeg synes ikke du skal lade alderen være en hindring.

Da jeg var på jeres alder, skulle jeg tit høre på, om jeg nu også syntes det var en god idé, at være forelsket i 4 år ældre dreng. Jeg sagde altid ja, for jeg kunne mærke i mit hjerte, at jeg havde fundet ham jeg ville være sammen med, og det endte vi med.

Jeg har aldrig fortrudt det, og havde jeg lytte til folk, ville jeg ikke være hvor jeg er i dag.

Følg dit hjerte søde, hvis du elsker hende så gør alt for at få det til at fungere, og huske på at når hun fylder 15, så du 17, når hun er 17 så du 19, også er vi pludselig i en situation, hvor det slet ikke er et problem. Brug jeres tid på at opbyg et solidt forhold.

Vær der for hende, vis du elsker hende.
Jeg tror hun har sagt hun er 13, fordi hun virkelig godt kan lide dig, og var bange for du ikke ville give hende en chance, hvis hun sagde hun er yngre. Vejen til et godt forhold er kommunikation, tal sammen, fortæl hinanden alt, også når der er noget som går jer på. Lad vær med at tie stille, for til sidst bliver det bare til et skænderi.

Håber alt det her kan hjælpe jer.
Held og lykke til jer begge to ❤️

  • A, Pige, 21 år

^100% enig

  • ., Nonbinær, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat