Brev

2 år ældre end mig, er der noget galt med det?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Hvis i begge er ok med det hvorfor ikke?
Der er vel ikke noget galt med det.
Selfølgelig hvis han er du har noget i mod det så er det ikke så godt.
Men jeg tænker da i begge kan lide hinanden er der da ikke noget galt med det😊

Knus fra mig💖

  • Anonym, Pige, 15 år

Der er 7 års forskel mellem min far og mor, og de er rigtig glad med hinanden, det har ikke noget med alder at gøre, ved nogen er der 10 eller 20 års forskel, jeg kan ikke selv lide det, men hvis det handler om en person jeg kan lide, så vil det ikke være det store problem
Kh
En pige

  • Is, Pige, 14 år

Heey, er selv 15 år og har noget med en kollega på 19. Jeg har selv altid synes at man burde søge folk på sin egen alder, men ofte er drenge på ens alder ikke ligeså modne som vi piger er! Jeg vil ikke date den 19-årige for synes selv at det er en lidt for stor forskel nu hvor jeg kun er 15, men jeg har det hyggeligt med ham, især nu hvor der ikke er så meget andet at lave. Jeg synes helt klart en aldersforskel på 2 år er helt fint :).

  • Hey, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat