Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig😁
Det der hjalp mig da jeg stod i den situation det var at skrive deres personligheder ned og så sammenligne dem med hinanden med også hvilken af dem jeg bedst kunne lide😊og så synes jeg bare du skal prøve at få deres snap for hvad har du at midste
Håber det kunne hjælpe

  • Annonym, Pige, 12 år

Helt ærligt syndes jeg bare du skal spørge en af dem “Den du syndes der er sødest” om ven på f. eks. snapchat også kan i jo prøve og skrive lidt sammen jeg mener selv at hvis pigen laver første move får du 98% success.

  • ..., Dreng, 15 år

Hej
Girl den er svær vis de er gode venner skriver er de nok sammen og vil så tro du er en player så skriv til ham du føler mest for ham i din klasse kan du bare snakke med igen når skolen starter.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat