Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

15 og har aldrig haft en kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hehe tro mig, det er ikke noget at være flov over. Jeg er en af de piger som folk ville kalde “en drenge pige”. For at være ærlig ville jeg helst undgå at komme i en akawet situation hvor en dreng ville prøve at kysse mig, for jeg er ikke med på det kysserrig. Jeg forstår godt hvordan du har det og at du gerne ville have dit første kys. Når jeg finder en jeg godt kan lide, ville jeg gerne have at han kysser mig, men det må vente. Mit tip er at du må vente til du finder en du kan lide, bliv venner med ham så sig hvordan du har det og så kan du se om han kan lide dig til bage. Så kommer der måske også et kys med i pakken

  • Anonym, Pige, 12 år

Min veninde og jeg har haft en kæreste. Og vi ved hvordan det er så vi kan godt forstå dig. Men hvis du er forelsket i en så skal du bare går hen til ham og sige jeg kan rigtig godt lide dig skal vi være kærester. Håber du finder ud af det❤

  • Anonym, 16 år

okay, jeg forstår dig 100p.. Jeg har næsten lige slået op med min kæreste pga distancen og har virkelig lært noget af det. Hvis jeg kunne vælge ville jeg faktisk aldrig have en kæreste. Ikke lige nu i hvert fald, os piger er stadig unge og tro mig pludselig kommer det når du mindst forventer det. Det gør mest ondt at have oplevet kærligheden end ikke at have oplevet den endnu.. Så bare se det som en godt ting, der er en plan for dit liv. Det er bare ikke lige nu.

  • Chrystal, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat