Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

14 år og kærester?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Jeg går I fjerde og i min klasse begyndte vi allerede at få kærester i tredje. Det kan godt være det var lidt tidligt og man måske ikke var helt seriøse kærester. Men i din alder synes jeg at det er okay at have kærester.
Dine forældre behøver jo ikke helt bestemme om du for kærester nu eller om flere år.
Men husk-hvis du for en kæreste at finde en du godt kan lide, okay lød måske dumt 🙈
Håber jeg var en hjælp😊

Kh S🧡

  • S, 10 år

Du skal nok vænne dig til at ignorere hvad din familie har af håb og forventninger til hvordan du skal leve dit liv, hvem du skal være kæreste med og hvornår. Det er ikke farligt at være kærester med nogen, og du bestemmer selv (sammen med en potentiel kæreste) at I er kærester. Det kan familie ikke bestemme over. Hvis/når du får en kæreste så finder du nok ud af at din familie ikke har noget imod det, så længe drengen opfører sig pænt:)

  • b, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat