Brev

13-årigs forelskelses pjat

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

det er helt normalt at få en dårlig fornemmelse, for plejer det bare at være en blanding af nervøsitet og glad som føles som en dårlig fornemmelse.
og som jeg læser dit brev lyder det som om du stadig kan lide ham hvilket er helt okay.

håber det hjælper:-)

  • Stone Sour, Dreng, 14 år

Hej pige på 13.

Jeg har prøvet precis det samme, og jeg er meget sikker på at det er fordi at din grænse bliver overtrådt. Det er helt normalt.

Det er det samme som hvis man inden man ser personen forestiller sig at man gerne vil snerve og måske mere med personen og så når man møder den er MAN IKKE KLAR.

Jeg synes det er en god idé at trække lidt tilbage og tage det i små skridt. Se om følelsen stadig er der mm.

Hav det godt!

  • Ndkdk, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat