Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

11 år kæreste???

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså jeg syntes ikke det er for tidligt, så længe man er ikke gør noget sexuelt sammen og ikke tager det alvorligt hvis man slår op.

  • -, Genderfluid, 13 år

hejj
jeg synes ikke at det er for tidligt i 5 klasse men det kommer lidt anden på hvad man gør det til. hvis man godt kan lide hinanden og er gode venner og godt vil være kærester er det jo fint. så længe det bare ikke bliver for meget for nogen af jer og i ikke overskrider hinandens grænser og sådan noget
kh mig

  • mig❤️, Pige, 12 år

Der er ikke et perfekt tidspunkt at få en kæreste Så det bør være når man føler sig klar på så længe personen du vil være kæreste med også gør

  • 🥰Det skal nok gå, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat